LÆR DIN HUND SJOVE TRICKS

Lær din hund tricks og hundekunster.

At lave tricks med hunden er en god måde at lave noget sjovt med din hund. De fleste hunde elsker at I laver noget sammen, og da mange tricks ikke kræver meget plads kan de sagtens trænes hjemme i stuen på en regnvejrsdag.

Tricks kan bruges til at styrke samarbejdet mellem hund og fører, og er også velegnet til at få kontakt som opvarmning i andre hundesporter. Og gode tricks er helt nødvendige i dogdancing.

DKK holder jævnligt færdighedsprøver. De tricks danner basis i et trick repertoire og på kurset vil vi tage udgangspunkt i færdighedsprøverne. De kommer godt rundt i forskellige måder at arbejde med sin hund. Men på kurset vil der også være plads til ønsker om særlige tricks.

 

Deltagere:

Kurset henvender sig til primært til begynderhunde, men andre hunde vil også kunne have glæde af kurset, da de fleste tricks kan gøre sværere hen ad vejen.

 

Sted:

På klubbens areal, Lundtoftvej 222.

 

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at sende en mail til mugge.pinner@mail.dk. Der er plads til 7 deltagere og tilmelding sker via først til mølle. Dem som får plads får så en mail retur fra Mugge og Helle hvor vi beder om lidt flere oplysninger (ørers navn, adresse, postnr., alder, mobil, mail samt hunds navn, køn, alder, hvad trænet før, og evt. særlige ønsker til tricks) samt pris og betalings måde.

 

Instruktører:

 

Helle Vedstesen og Mugge Pinner

Del siden