Regler på pladsen

Vaccination og ansvarsforsikring
Din hund skal være vaccineret og du skal kunne fremvise en attest på det. 
Hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring (også kaldet en figurant forsikring) og du skal kunne fremvise en attest på det.
Din hund skal være fyldt et år for at kunne starte til agility.

Løbetid
Ingen højløbske tæver på pladsen. Løbske tæver må kun luftes på arealet ved siden af redskabscontaineren på parkeringspladsen (bagved afspærringsbåndet), men minimum tre meter fra lågen ud til p-pladsen.

Tæver i løbetid må ikke løbe løs 
Tæver i løbetid må ikke holde frikvarter (løbe løs), og skal altid holdes i snor og under opsyn.
Så vidt det er muligt, skal en løbsk tæve anbringes i en bil, når den ikke er aktiv på banen. Eller placeres i vores hundefold. Løbske tæver må IKKE være i nogen af skurvognene eller redskabscontaineren.

Instruktøreren skal have besked om løbske tæver
Hundeføreren skal give besked til instruktøren, når der medtages en hund i løbetid. Det er instruktørens opgave at fortælle sine medlemmer på holdet, hvis der er en løbsk tæve på holdet på dagen. Instruktøren har ret til at bede ejeren tage tæven hjem fra træning, hvis den er til stor gene. Løbske tæver medtages på pladsen på førerens eget ansvar.

Chip eller tatoveret
Hunden skal være tatoveret eller bærer af indsat chip (lovpligtigt).
Hunde, som har kuperede ører eller hale, kan ikke deltage, medmindre der kan fremvises en dyrlægeattest.

Vand og godbidder
Du skal altid have vand med til hunden.Man må ikke give andres hunde godbidder. Du skal tage alle halsbånd af din hund, når den er fri.

Hold øje med din hund
At du er opmærksom på, hvad din hund laver, specielt når hundene er løse. Du rydder selvfølgelig op efter din hund, når den gør stort.

Meld afbud til instruktøren
Du skal huske, at melde afbud til holdets instruktør, hvis du ikke kan komme til træning.

 

Del siden